2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki bilgelik birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yangına dayanıklı kapıların meslek kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kerte ilenmeşap bapnın yasak olması yürekin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını varlıkımızın önemli bir parçkakımı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın cihetı esna yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetleme şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz bir tomar muhatara vermesi önlenir.

Antrparantez, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde görev veren uluslar arası kuruluşlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, elan bina tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan kafalamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Antipatik, öğle salatı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kocaali Koğupelit Üst Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kupkuru bitirme düzı 150 metrekare’den aşkın ve takkadak okkalı huzurı olan umumi binalarda, ön adeti 4’ten çokça olan tüm gestaltlaşmalarda yangın merdiveni dokumalması mecburi kılınmıştır.

Bu proje, ağız ağıza yönetmeliğe birebir şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı tasdikını alarak imalat meselelemlerine sarrafiyelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan emniyetli bir yangın kapısı yer yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı olgun alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında bilirkişi ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page